Arkiv 2013

30. december 2013

Godt Nytår alle sammen.

En pæn stor flok trialfolk var søndag mødt op til årets sidste træning ved Niels Ole i Radby, og der var kø ved grillen. Selvom der køres på MC er en af de gode ting ved Trial, at der er god tid til at snakke om fremtiden og især om gamle dage, vi fik også lige på plads at Fie kommer i Odense idrætshal 11 jan.kl. 13. til Sportslørdag så vi kan få vist, at selvom man er både lyshåret og køn, kan man godt dyrke motorsport i FMS, Andy kommer med sin Supermoto cykel. Der er fri adgang og en masse at se på, man kan møde en masse nuværende og tidligere "stjerner"

 Fjeldsted Speedway og FMS deler stand, så der bliver også mulighed for at få en snak med rundbane folket.

Håber vi ses/Lars-Bo


 27. december 2013.

26 gange suppe blev det til ved det årlige julecykelløb, det er en del år siden vi har været så mange, og det var en skøn blanding af gamle og unge.

Når vi har det sidste på plads kommer der en melding om kontingent osv for 2014.

/Lars-Bo


 20. december 2013.

Alle medlemmer og venner af klubben ønske en Glædelig jul samt et Godt nytår.

2013 nærmer sig sin afslutning og 2014 banker på, tiden er derfor inden til lidt status, medaljehøsten har jeg tidligere skrevet om, projektet i Kærby som vi håber på kommer et stort skridt videre efter nytår, står overfor endnu en omgang med embedsmænd og beregninger. Det er tung læsning, men Steen, Højbjerggruppen og jeg håber vi stadig har medlemmernes opbakning, det er ihvertfald det vi hører.

FMS fylder 90 i 2014 og det vil bla. blive fejret ved generalforsamlingen, vores St. Bededagsløb har vi valgt at ligge på Fyn pga. jubilæet så det bliver et dobbelt stævne i Svendborg med vores løb fredag og DM i OB, Mini mfl. lørdag. Inden vi kommer dertil holder vi jo som bekendt cykelløb 26 december med start fra Højbjerg kl. 10, der vil være suppe når vi er tilbage, trialafd. holder lidt jule tam tam 29 dec. kl 12 hos Niels Ole i Radby og så er der jo mulighed for indendørs cross 4 jan kl, 12 i Breum. Så muligheden for at få sagt god jul og tak for 2013 er ganske god.

Håber vi ses/ Lars-Bo


12.december 2013

Sæt kryds ved 4 januar 2014. Fra 12 til 16 er det tilladt for medlemmerne i FMS at bringe deres motorcykel rundt i hallen i Breum til en gang Nytårscross, men husk den vigtige fortræning den 26 december.

Der kommer lidt nyheder i næste uge.

/Lasse & Lars-Bo


 7. december 2013.

Med henvisning til indlæg af 10. nov. er det i aften at der holdes Herrejulefrokost i klubhuset kl. 19.

Og du kan godt begynde at lede efter din trædecykel, for traditionen tro er der julecykelløb 26 december med start på Højbjerg, mere herom senere..

/Lars-Bo


 26. november 2013.

Lørdag den 23 november i forbindelse med træning på Rødmebanen, omkommer Andreas Thykjær fra MCS efter et styrt. Fyens Motor Sport sender de efterladte vores dybeste medfølelse.

Æret være Andreas´minde.

/Lars-Bo


10. november 2013.

Så kan medlemmer og venner af klubben der er fyldt 25 og har ulige cifre i r…. på deres personnummer, godt begynde at gøre sig klar til første lørdag i december som i år er den 7. Her afholdes den traditionsrige julefrokost i klubhuset med mødetid kl. 19. Du medbringer dig selv, noget mad og nogle drikkevare, selvom Jonas er flyttet på landet vil han og andre i fællesskab forsøge at få tid til at gøre det lidt hyggeligt og tænde for varmen, det kommer så til gengæld til at koste dig 25,- Håber vi ses.

/Jonas og de andre "nisser"


10. november 2013.

Tak til de mange fremmødte ved den årlige klub/præmiefest, det er dejlig at der bakkes op om en af de ting vi kan samles om til trods for den manglende bane.

2013 bød på et glædeligt gensyn med ”Bruun-Larsen” vandre pokalen, den gik i år til Mads Meyer for hans bronzemedalje i DM B MX 2. Mads er nu rykket i A og har derfor ”kun” pokalen til låns til slutningen af 2014 hvor vi igen håber på et, top resultat fra en af vore B kørere.

Gnisten pokalen som gives fra de ældste til de yngste fik Mads Fredsøe, Mads er jo også rykket en klasse op, og har således også kun pokalen til låns, så må vi i slutningen af 2014 se hvem af microerne der har gjort sig fortjent til at overtage den.

/Formanden.


 5.november 2013

Husk klubfesten kl. 18 i klubhuset på lørdag, foruden indtagelse af vor medbragte mad og drikke skal vi også have delt pokaler fra MX KM og vandrepokaler ud. Under Motocross ligger MX KM resultater for 2013

Som tidligere lovet er her en DM oversigt.

DM oversigt 2013.

DM guld (giver ret til dækning af licens og kontingent 2014 fra klubben)

Scooter Supersport Mikkel Rasmussen

Super moto Jonas Mikkelsen

Super moto Mini Niklas Damgård

Classic cross Kl. A. Ebbe Jørgensen

DM sølv (giver ret til dækning af kontingent 2014 fra klubben)

Super moto Andreas Mikkelsen

Super moto Micro Mads Fredsøe

Trial Junior Jeppe Larsen

Trial Pige Fie Andersen

RR Classic Jørgen Flintholm

Classic cross 50+ Mogens Jensen

DM bronze (giver ret til dækning af kontingent 2014 fra klubben)

Trial Junior Mads Hald

Trial Pige Olivia Frederiksen

Classic cross EVO Morten Juel Rasmussen

MX 2 B Mads Meyer

MX 125 junior Jacob Kjær Nielsen

MX OB 45+ Lars Juel Rasmussen


14.oktober 2013

 Så er det igen blevet tid for den årlige klub/præmiefest. Vi mødes med medbragt mad og drikke lørdag den 9 nov kl. 18 i klubhuset.


 12.oktober 2013

En på mange måder historisk sæson, nr. 89 i rækken for Fyens Motor Sport Odense, nærmer sig sin afslutning. En sæson hvor de aktive i FMS satte deres præg på DM medaljehøsten, og hvor Projektleder Fredsøe, Conrad, Rasmussen og Hansen fra ”Højbjerggruppen” og jeg selv stadig kæmper på fuld tryk for et motorsportscenter i Odense

På det glatte underlag i RR fik Mikkel Rasmussen DM guld i Supersport Scooter og tilbagevendte Jørgen Flintholm sølv i Classic klassen, medaljer i RR har FMSére gennem tiderne hentet mange af og det er dejligt at det lykkedes igen.

Supermoto har FMS siddet tungt på i en del år og 2013 blev da heller ikke nogen undtagelse, Jonas Mikkelsen løb med guld og brormand Andreas fulgte op med sølv i A klassen, ny mand i Mini Supermoto Niklas Damgård trak det længste strå i sidste heat og vandt DM guld og endelig fik Mads Fredsøe sølv i klassen for de mindste i Supermoto.

For første gang i mange år fik vi ikke noget guld i Trial, men FMS satte alligevel sit præg på sæsonen, FMS afvikler en stor del af sæsonens løb og træninger og de mange frivillige høster stor ros for deres arrangement i sporten, medaljer blev det dog også til, i B klassen fik Martin Andersen bronze og i 2013 blev der afviklet DM for ungdom, her fik Jeppe Larsen sølv og Mads Hald bronze i Junior klassen og i den ”kønne” afdeling fik Fie Andersen sølv og Olivia Frederiksen bronze i Pige klassen.

På MX siden lå dem med FMS licens i baglommen heller ikke på den lade side. I klassen for ældre motoooorcykler som vi siger på Fyn viste Ebbe Jørgensen igen fin stil og vandt klasse A, Mogens Jensen i klassen classic 50+ snuppede en sølv og endelig fik Morten Juel Rasmussen bronze i EVO, en forholdsvis ny klasse hvor motorcyklen må være op til årgang 89. Med savnet af træningsmuligheder på egen bane kan man som Formand kun være stolt af at det også i år lykkedes at hente DM medaljer i 3 af de hårde klasser hvor der altid er mange til start. Jacob Kjær Nielsen hentede bronze i B 125 med stabil kørsel gennem hele sæsonen og Mads Meyer fik ligeledes bronze i sin første sæson i klassen B MX 2. Lars Juel Rasmussen opnåede bronze i OB 45+

Ud over disse 17 DM medaljer er det i årets løb blev til at hav af pokaler i div. pokalløb og det er næsten ligegyldigt hvilken motorbane eller hvilket løb man tager til, så kan man møde en fra FMS.

At anlægge et Motorsports center har aldrig været let, det er det heller ikke denne gang, men vi er fortrøstningsfulde, der er stadig ikke noget/nogen, der siger det ikke kan lade sig gøre i Kærby Mose og selvom vi gerne så det gik stærkere, flytter det sig hele tiden i den rigtige retning.

FMS bliver i 2014 90 år, og hvad kunne være skønnere end at tilbringe jubilæumsåret med en skovl i hånden på vores nye bane.

/Formanden Lars-Bo


 7. oktober 2013

Så er der igen mulighed for at holde formen opdateret, onsdage kl 19.30 på Sct. Hans Skole er Jørgen Blacha klar til at vise jer rundt i gymnastiksalen.

Sct. Hans Skole ligger på hjørnet af Skibhusvej og Egebæksvej i Odense.


 24 september 2013

De samlede resultater for MX KM 2013 findes under Motocross.


 18/9-13 Tekst og foto, Villy Poulsen

Classic RR.  

Det blev til sølv.

Det hele startede egentlig en vinteraften tidligt i 2012. Vi sad og snakkede om gamle Road Racing dage, og hvor fantastisk det var, da FMS havde en aktiv RR-afdeling. Hvor vi arrangerede løb på Jyllands Ringen, på Vandel,  På Ring Djursland, på Ring Knutstorp i Sverige, på Rudskogen i Norge, og sideløbende opfostrede nogen af de bedste RR-kørere i landet. Kørere, som hentede DM-titler, ja ind imellem også VM-points. Resultatmæssigt vel nok noget af det bedste der er præsteret i vores gamle klub gennem nu 89 år.

Nå, snakken gik videre, og min gode ven, Jørgen Flintholm, mente med sine da 58 år, godt at have potentiale til rimelige placeringer på asfalten. Inden aftenen var til ende var beslutningen taget: Børnene skulle ikke arve en krone. Så hellere bruge pensionen på en potent racer. Med mit anglofile sindelag skulle det naturligvis være en englænder, og valget faldt helt naturligt på en Molnar Manx. Det er en 1-cylindret 500cc firetakter, med to overliggende knastaksler, og som model dateret helt tilbage til slutningen af 1920`erne. Men i vore dage naturligvis med moderne affjedring, stærkt forbedret motor, 6 gear og ret effektive bremser. En stor pose penge skiftede ejer, og vi havde cyklen stående, klar til de store oplevelser.

Nu har vi Jørgen kørt en fuld sæson på cyklen. Det er blevet til syv DM-løb i 500 klassen, samt et enkelt på banen på Polarcirklen i Mo i Rana i det nordlige Norge. Og sikken en sæson. Sammenlagt er Jørgen blevet nummer 2 i DM i sin første sæson i mange år. Han var habil kører for 20-30 år siden, men har bestemt ikke glemt takterne. Ved årets sidste løb på Jyllands Ringen medio september, vandt han sidste afdeling, og scorede altså en samlet andenplads. Og det er faktisk ret godt gået i et felt på 15-20 kørere.

Det skal med, at en anden FMS`er, Anders Blacha, var helt suveræn i 250cc racerklassen, hvor han vandt  begge afdelinger. Undertegnede var speaker ved finaleløbene på Jyllands Ringen, så FMS fik al den omtale der kunne mobiliseres.

Ved løbene på Jyllands Ringen, havde arrangørklubben, AMK, inviteret et halvt hundrede gamle medlemmer af klubben til morgenkaffe og snak om gamle dage.. Der var en perlerække af dem, som de sidste 50 år har sat sit præg på dansk motorspor. Både som aktive kørere, og som medlemmer af klubben. Måske en ide til efterfølgelse i FMS.

011

2013-07-05 17.48.50


2.september 2013

Så vandt vi lige igen ;o) og Tillykke.SuperMoto DM finalerne som blev afviklet i Randers gav flere medaljer til FMS.

I A klassen blev Jonas Mikkelsen Dansk Mester med brormand Andreas i baghjulet med sølv.

Mester i Mini klassen Niklas Damgård og i Mini Rookie fik Mads Fredsøe sølv.

Der mangler stadig en del finaler i både RR, trial og cross, men det ligner "hylden" fyldt med medaljer til FMS igen i år. Vi laver en samlet oversigt når sæsonen er ovre.

Tror i på at i har en glad Formand ?

Det har i.


 31.august 2013

En tur hen over resultatlisterne hos DMU viser at vi skylder et stort TILLYKKE til Mikkel Rasmussen, ganske overbevisende er han Dansk Mester i Scooter Supersport, allerede ved den asfalt afdeling FMS kørte i Vojens i samarbejde med RR Herning, viste Mikkel de andre hvordan det skulle gøres, ved samme lejlighed blev team og klubkammerat Rasmus Rasmussen desværre sendt på pause for sæson 2013 med en slem skade.

I denne weekend slutter Super Moto deres DM, så vi håber på flere medaljer til FMS.

I morgen søndag står den på Trial i Bred

Vi ses/Lars-Bo


 25.august 2013

Heat 4+5 af MX KM 2013 bliver taget ud af resultaterne fra Fyns Cup finalerne den 21 sep i Svendborg, vi har forsøgt flere muligheder, men er blevet enige om at de fleste alligevel kommer til FC. Vi har tidligere brugt denne model, indtil vi får vores eget må vi få det bedste ud af de muligheder vi har.

Der køres altså ikke i Kolding den 26 som tidligere skrevet.

SÅ DE 2 HEAT I SVENDBORG TÆLLER TIL KM 2013

Lasse/Lars-Bo


 23.august 2013

Da en stor gruppe af de faste deltagere i MX KM har planlagt en tur til Des Nations i Tyskland forsøger vi at finde en anden dato til KM i stedet for den 26 september, så hold øje med siden og kalenderen de næste dage, senest først i ugen der kommer skulle vi gerne vide mere.

God weekend/Lars-Bo


17.august 2013

MX KM afvikles næste gang 26 september på Koldingbanen mødetid 16.30.

Tjek kalender for Fyns Cup


13.august 2013

Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse Stubræs på lørdag, der er for få tilmeldte. Der skal lyde en stor tak til dem der var med på ideén, til Tøttrup som havde sørget for marken, Dansk Folkehjælp som fandt samaritter og alle de andre som havde haft fingerne oppe af lommen.

Der kommer dato for km snarest 

/Lars-Bo


 8. august 2013

Husk tilmelding til Stubrace senest 12-8 på dmuonline.

Ellers ses vi jo til DM for A/B Klubhold i weekenden i Svendborg hvor FMS stiller med 1 mini, 2 maxi og 4 OB hold. Skulle der være nogen af jer der har klubtrøjer bedes i medbringe dem. Husk det er holdlederen der skal melde holdet til, sørg for at have licens og transponder klar. Vi vil prøve om vi kan komme til at holde sammen i ryttergården og også sidde sammen lørdag aften i teltet.

Vi ses, Hilsen Lars-Bo


 23/7-13 Tekst og foto, Villy Poulsen

Classic RR.                                                                              

En gang, for faktisk ikke så mange år siden, var FMS en stor medspiller i dansk Road Racing. Vi arrangerede Nordiske Mesterskaber på Jyllands-Ringen, og trak tusinder af tilskuere. Desværre ville den daværende formand det anderledes, og RR sygnede hen i FMS-regi.

Men der er stadig lidt gang i denne, en af de hurtigste grene i motorsporten. Før sæsonen 2013 startede, sad jeg en aften sammen med klubbens gamle A-kører Jørgen Flintholm, en ung mand på vej mod de 60, og snakkede RR. Han ville da gerne prøve igen, så hurtigt fandt vi ud af at investere i en Manx. Det er en 1-cylindret englænder med dobbelte overliggende knastaksler, og vel nok god for mere end 200 km/t. Resten af foråret og vinteren gik så med klargøring. Jørgen løste licens i FMS, og har nu kørt en serie løb. Først og fremmest om DM, hvor han lige nu ligger lunt på en sølvmedaljeplads i 500 klassen. Langt langt over forventning.

DM-løbene bliver afgjort på Jyllands-Ringen 14.-15. september.

Fornylig var det lille team med i Nordic Cup i Mo i Rana i Norge. En bane, der ligger lige på Polarcirklen. Her blev det til en flot 2. plads, og en masse gode oplevelser. Hvor Fyens Motor Sport blev nævnt, da Jørgen to gange kom på podiet.

picman billeder mo i rana 2013 736 640x425

picman billeder mo i rana 2013 769 425x640

Foto:Jørgen Flintholm på den fantastiske bane i Mo i Rane 2000 km. Længere nord på.15.juli 2013

Selvom de fleste holder ferie har vore unge Trialpiger og drenge lige kørt de første 2013 DM medaljer hjem til FMS, jeg kunne desværre ikke være med denne gang, men resultatlisten fortæller at Jeppe Larsen fik Sølv og Mads Hald Bronze i junior under 18 år.

Fie Andersen og Olivia Frederiksen som deltog i Pige DM fik også henholdsvis Sølv og Bronze. Flotte resultater som viser at også på ungdomssiden i Trial kan FMS være med i toppen.

Tillykke til jer alle

Mvh/en glad Formand/Lars-Bo


7.juli 2013

Så virker mylaps igen, Vedr. KM MX når du er på MX/Denmark skriver du fyens motor sport i det store søge felt herefter klikker du på KM 2013 her finder du du resultater og foreløbig stilling.

/Lars-Bo


7.juli 2013

Svendborg skal afvikle DM hold 10 og 11 august, de kunne godt bruge en ekstra hånd til kantine og flagposter mm. hvis du vil hjælpe dem så ring til Steen 2635 3962 el. Majbritt 2015 1563. Hjælpere som ikke er medlem i MCS får selvfølgelig forplejning på dagen som alle andre og tillige en gratis træning på Svendborg

/Lars-Bo/ på vegne af MCS


6.juli 2013

Tak til alle fremmødte i Kolding, ingen problemer med flagposter osv. rart når alle hjælper, vi arbejder med klubhold, der er desværre et ulige antal til maxi hold, så vi makker lige lidt med det, men finder en løsning.

Kærby Mose projektet kører, 20 juni var vi til møde med kommunen, der er rigtig mange ting der skal passe sammen og mange mennesker involveret, der bliver rettet og tilpasset i projektet løbende og efter ferien skal vi mødes med kommunen igen for at få de sidste ting på plads, således politikerne kan se hvad det er vi tilbyder af muligheder for at løse opgaven omkring den manglende bane til FMS.

Selvom nogen har ramt ferien og andre gør senere så hold øje med siden her, der kommer løbende nyheder.

/Lars-Bo


4.juli 2013

HUSK!!! HUSK!!!

MX KM i Kolding torsdag den 4 juli Mødetid 16.30, der vil IKKE være åbnet i kantinen.


16.juni 2013

 18 juni er det Maxi A B og C der kører FC i Nr Broby Mødetid 16.30


9.juni 2013

Husk det er tirsdag den 11 juni at der køres FC i Nr Broby for Mini og OB samt de afsluttende heat for Micro (micro deltager ikke i Svendborg) mødetid 16.30


21. maj 2013

Tidsplan for første afd. KM 2013, sammen med Børkop. Under 'Motocross'.


21. maj 2013

Tak for en hyggelig dag ved årets første afd. af Fyns cup 2013.

Der er lidt problemer med uploading af resultater på mylaps, men de kommer op en af de førstkommende dage.

billeder fra løbet kan ses på oj foto på facebook. 

https://www.facebook.com/ole.juul.54

mvh. Lasse


5.maj 2013

Tilmelding til Fyns cup 2013 skal ske på  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. " style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(123, 164, 40);"><a href="mailto: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. "> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , eller på tilmeldingsblanketter der ligger i henholdsvis Brobys og Svendborgs klubhus. </p> <p style="margin: 8px 0px; padding: 0px; line-height: 1.7em; color: #333333; font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12.8px; text-align: justify;">Senest den 13. maj.

mvh. Lasse


3. maj 2013

Ny opdateret kalender med MX KM 2013. Bemærk at vi endnu ikke ved om der bliver kørt en afd. af KM på Stubrace-marken.

Hilsen Lasse


28. april 2013

Tak for en god weekend til Super moto på Vojens Gokart Center.

Resultater vil være at finde på http://www.supermotard.dk/ snarest muligt.

Hilsen Lasse og Lars-Bo.


 26.april 2013

Tak for en god dag i Børkop, dejligt at folk kan afse tid til at hjælpe selvom de selv skal kører.

Hilsen Lasse/Lars-Bo


20. April 2013

Medlemstilbud.

Villy Poulsen sælger sin bog "Fynske Motorbaner" til FMS medlemmer for 150,- (normalpris 200,-) du kan kontakte Villy på  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. " style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(123, 164, 40);"><a href="mailto: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. "> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  eller 2175 6650. Bogen indeholder beskrivelser og fortællinger om Bla. Højbjergbanen.</span></span></p> <hr style="margin: 0px; padding: 0px; color: #333333; font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12.8px;" />

18. April 2013

Hej Alle. Husk at tilmelding til FMS Super Moto i Vojens frist 1. slutter 19. april og frist 1. til MX St. Bededagsløb i Børkop slutter 21. april på dmuonline. Hilsen FMS


21. marts 2013.

Opdateret kalender. Bliver opdateret igen, når KM MX er på plads. 

Lasse BO 


2 mar. 2013

FMS Årets Klub i Off Track

På det årlige Repræsentantsskabsmøde blev FMS hædret med titlen Årets Klub i Off Track, en titel vi kan være stolte af, titlen kom i hus pga. de flotte resultater som vi kører hjem i Trial og Super moto og det faktum at klubben hvert år afvikler en lang række veltilrettelagte stævner både i Trial og Super moto, og har gjort det i mange år.

Vi havde også tre "gamle" som var i Horsens for at modtage 50 årstegn, Mogens "P1" Pedersen, Jørgen Blacha og Per Bruun-Larsen. Malta Gade og Svend Conrad skulle også have været der men var desværre forhindret.

Med venlig hilsen. En stolt Formand.

 20130302 dmu repraesentantskabsmoede 0446


9 jan.2013

Kære Alle.

Onsdag i denne uge besluttede økonomiudvalgt i Odense at tildele FMS 600.000,- til udarbejdelse af VVM redegørelse vedr. Kærby Mose, penge som FMS har søgt i Forstadspuljen. Iflg. Fyens Stiftstidende lørdag er det lidt ”ekstraordinært” at der gives penge til et projekt som dette, men som både Rådmand Steen Møller og hans kollega Jane Jegind udtaler er projektet en mulig løsning på hele problematikken omkring den manglende bane til FMS og dens medlemmer.

Med denne bevilling, kan klubben levere de undersøgelser osv. som skal bruges til VVM uden der opstår forsinkelser pga. økonomi.

Personligt tager jeg også den senere tids projektforløb som udtryk for at der er andre end FMS der tror på projektet, hele den positive indfalds vinkel mener jeg startede da et samlet Byråd i sin tid besluttede at Kærby Mose nok var stedet til Motorsport i kommunen fremover.

Med venlig hilsen Formanden


 Kontingent 2013.

450,- kan indbetales på Reg.nr.6865 konto.nr.1001957 Nordfyns Bank. Der kan ikke løses licens før kontingent er betalt og registeret hos klubben, licensbestillingen åbner hos DMU 10 jan. Husk at skrive navn og medlemsID på betaling, så vi kan se hvem der betaler!


Januar 2013.

Godt Nytår til alle.

Søndag den 6. januar kl. 10 starter mx sæson 2013 i hallen ved Breum, deltager gebyret bliver 200,- for de 4 timer vi har hallen for os selv, der vil være suppe at varme sig på. Vi kører lidt tids kørsel.

Vi har indgået en aftale med Multiatleten i Odense hvor du som medlem af FMS vil få 10 % rabat i den almindelige åbningstid på ikke nedsatte vare, dog ikke på cykler. Her ud over vil der blive lavet enkelte dage uden for åbningstiden hvor der vil bliver givet 25 % rabat. Følg med her på siden. Du skal medbringe dit licens eller en kvittering på at du har betalt kontingent. Multiatleten finder du på Fåborgvej i Odense og de fører alt i udstyr til fysisk træning, de er eksperter i vejledning mht. løbesko osv. ved køb af sko kan man få lavet løbe test så man får den rigtige sko som er vigtigt for at undgå skader.

Besøg www.multiatleten.dk

Lørdag den 12. januar deltager FMS ved ”Sportslørdag” i Odense idrætshal fra KL.13 til 17., der er gratis adgang og en masse aktiviteter, musik, og Årets sports navn på Fyn bliver også kåret her.

Der kommer snart et nyhedsbrev med posten, hvor der også er indkaldelse til generalforsamlingen.