Bliv medlem af FyensMotorsport FMS

Fyens Motorsport bruger, sammen med alle andre klubber organiseret under Danmarks Motorunion, et fælles medlemskartotek til at hjælpe både klub og hovedorganisation med det daglige arbejde. 
Hvis du skal ud at køre en af de sportsgrene som Fyens Motorsport tilbyder, kræves et licens. Licenset er en forsikring af dig og andre som er del af træninger eller løbsarrangementer. det er en kollektiv forsikring som alle skal have. 

Medlemskab og licens

For at dyrke motorsport i Danmarks Motor Union, skal du både have et klubmedlemsskab og et kører-licens. Både medlemskabet i din klub og DMU’s kørerlicens skal fornys årligt efter d. 31. december.

Dvs. at du først kan købe medlemskab og licens for en sæson fra 1. januar det indeværende år.

Medlemskab

Først skal du finde den motorsportsgren, du gerne vil dyrke, og melde dig ind i en DMU-klub indenfor sportsgrenen. Du kan finde kluboversigter under de enkelte grene på vores hjemmeside.

Du kan købe medlemskab hos mange af DMU’s klubber her https://shop.dmusport.dk/.

*Tag direkte kontakt til den DMU-klub, hvor du ønsker medlemskab, hvis den ikke er på listen i onlineshoppen.

Køb licens

Når du er meldt ind i en klub, kan du købe et kører-licens i DMU’s medlemssystem. Her logger du ind med dit licens-nummer og kodeord, som din klub har hjulpet dig med at oprette, og køber det rigtige licens under fanebladet Licensbestilling.

Spørg din klub i forhold til at købe det rigtige licens eller læs mere under de enkelte sportsgrene.

Dit licens fungerer som et ”kørekort”, der skal fornys årligt, og du må ikke køre på DMU’s baner uden. Licenset gælder samtidig som en speciel ulykkesforsikring, der dækker ved alvorlige og varige skader.

DMU’s kørerlicens giver også forsikringsdækning internationalt – dog under den forudsætning, at DMU’s reglementer overholdes, samt at løbet er godkendt af de internationale løbsorganisationer, som sportsaktiviteten er tilsluttet (FIM, FIM-Europe eller UIM).

*For road racing, dragracing og supermoto gælder særlige regler – læs mere here

DMU’s app

Du kan se/vise dit klubmedlemskab og dine kører- og officiallicenser i DMU’s app. Vær opmærksom på, at du skal have et aktivt medlemskab i en DMU klub for at kunne logge på appen. Læs en guide her, hvordan du kommer i gang med DMU’s app.

Ved løb og træning i Danmark er det også muligt at fremvise din licenskvittering, som du modtager på mail efter købet. Vær opmærksom på, om du har oprettet den rigtige mailadresse i dine stamdata i DMU’s medlemssystem.

Hvis man ønsker at få printet og tilsendt et plastik licenskort, er der et gebyr på 200 kr. Kontakt This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og oplys dit licensnummer i mailen.

Læs flere relevante informationer nedenfor eller under Kom i gang

Er der tvivl eller spørgsmål må du gerne henvende dig til klubsekretær John Klint