supermotard

10september.

DM Super moto 3 afd. 10september Thy karting center Hanstholm.

Vi var godt nok kommet langt hjemmefra, men da først vi var ankommet var det glemt (indtil vi skulle hjem igen) Banen har alt i udstyr, bla. et dommertårn med alt teknisk gejl som vores lånte tidtagere Rasmus og Lars fra Randers fik lov at muntre sig med og tak for hjælpen til dem. I alle sving er der gule lamper som kan styres af 1 mand i dommertårnet, headset radioer til alle hjælpere, Jan og Charli som stod for indkørsel til banen havde et fint hus med printer, så de med det samme havde lister osv. jeg kunne blive ved. I cafeteriaet stod Peter Kok klar fra morgenstunden og her manglede heller ikke noget og nå´ ja motorløb fik vi også kørt.

Det blev en spændende dag med mange gode dyster i de 3 klasser. Deltagerne fra FMS finder vi SM A og de viser med gejst, at der er en grund til FMS kan ”lokkes” til at lave løb der hvor Danmark er forlænget med et bræt. Andreas samlet 1. Jonas 2. Freddy 4 og Morten Juel nr. 12

Finalerne afvikles 24september, banen ligger på Jomfruløkken 23 8900 Randers, det ser ud til vi mindst får 2 på pallen ved det samlede resultat i SM A så det var måske en tur hver.

Hilsen Lasse & Lars-Bo.

Se mere om Supermotard her:

 www.supermotard.dk